La Policia Municipal de Girona ha imputat tres joves de la ciutat com a presumptes autors d'una falta de deslluïment de béns immobles, després d'haver-los enganxat fent grafits a diverses zones del centre de Girona.

Al voltant de les set del matí del dia 16 de febrer, la Policia va rebre una trucada que l'informava de la presència d'un grup de cinc joves que estaven fent pintades amb esprais a les persianes de comerços de la plaça Calvet i Rubalcaba.

Dues unitats es van desplaçar immediatament al lloc dels fets i allà es van trobar amb un grup de cinc joves que corresponenien amb la descripció rebuda i que carregaven bosses amb esprais dins d'un vehicle. Mentre una unitat identificava els joves, l'altra va recórrer la zona i va fotografiar les pintades que havien realitzat. Un cop comprovades les pintades, els policies van intervenir els pots de pintura als joves i els van identificar.

La Policia va comprovar més endavant que les pintades que els joves havien fet a la plaça Calvet i Rubalcaba eren de la mateixa tipografia i estil que altres pintades de la ciutat, situades als carrers Joan Baptista la Salle, Migdia, Sant Antoni Maria Claret, Ferran Agulló, Barcelona i la Rutlla. Per això, els agents els imputen una falta de deslluïment de béns i immobles a tres dels joves.