Salt inicia un procés de participació per definir els usos d´equipaments locals

07.03.2013 | 13:25
L´edifici de la Coma Cros.
L´edifici de la Coma Cros.

L'Ajuntament de Salt iniciarà durant aquest mes de març un procés participatiu per tal d'ajudar a definir els futurs equipaments ciutadans del municipi. El consistori ha detectat que hi ha la demanda social d'un centre cívic a la Coma Cros i, amb la idea d'augmentar el rendiment de l'actual Ateneu d'Entitats, es preveu obrir un procés durant el qual tothom pugui aportar les seves idees per tal d'incrementar els espais d'ús polivalent al municipi.
L'Ajuntament encarregarà aquest procés de participació a una empresa especialitzada, que tindrà en compte les opinions tant dels actuals integrants de l'Ateneu com dels potencials futurs usuaris i experts en la matèria.
A partir del procés participatiu, es preveu crear un grup motor que establirà criteris tant pel que fa a les obres a realitzar a l'espai com als futurs continguts, que informarà a la comissió de seguiment de la Coma Cros. Llavors, si la Coma Cros passa a acollir un centre cívic, altres espais del municipi quedarien lliures i podrien convertir-se en casals de barri.

Enllaços recomanats: Premis cinema