El centre comercial Espai Gironès i la Fundació Oncolliga van signar ahir la renovació de l'acord de col·laboració que mantenen, i que des de 2008 ha suposat la participació del centre en diferents activitats solidàries i benèfiques organitzades per l'entitat.

La signatura de l'acord va anar a càrrec de la presidenta de la fundació, Lluïsa Ferrer, i el gerent de l'Espai, Pau Jordà. Amb aquesta signatura, es dóna continuïtat a un compromís iniciat el mes de maig de l'any 2008 i que ha permès la participació de l'Espai Gironès en activitats com ara exposicions solidàries, subhastes benèfiques i jornades de conscienciació sobre la lluita contra el càncer.

Amb la renovació del conveni, seran sis els anys durant els quals Espai Gironès ha fet costat a la Fundació Oncolliga Girona en la seva tasca de suport als afectats pel càncer i els seus familiars.

Diverses col·laboracions

Segons ha explicat el propi centre comercial en un comunicat, durant aquests sis anys el centre ha intentat ajudar els que més ho necessiten tot col·laborant tant amb la tasca desinteressada de l'Oncolliga com la duta a terme per altres institucions com Càritas, la Fundació Jaume Casademont i la Fundació Astrid 21.