Salt comptarà, a partir del proper 14 de març, amb un nou centre d'oci, restauració i compres que ocuparà 2.000 metres quadrats i crearà uns 70 llocs de treball. El centre comptarà amb una sala de bitlles, espais infantils, un restaurant i locals comercials i s'ubicarà al carrer Miquel Martí i Pol, just al costat de l'Espai Gironès.

D'aquesta manera, Salt tornarà a tenir una sala de bitlles, després d'haver perdut l'única que hi havia al poble quan va tancar la que hi havia a l'Espai Gironès. La nova Girobowling comptarà amb 14 pistes, una zona de jocs recreatius, billars i futbolins, i es convertirà en un espai apte per celebrar-hi festes d'aniversari.

El nou centre està pensat també per als més petits, de manera que comptarà amb l'Espainens, un parc infantil en el qual es podran trobar llits elàstics, un castell inflable, pista de canons de boles, pista multiesportiva, cinema 4D i una zona destinada també a la celebració d'aniversaris.

De la Jonquera a Salt

D'altra banda, per a tots aquells als qui jugar els obri la gana, el centre comptarà també amb el bufet lliure Gran Sol, un restaurant que ha tingut força ressò a la Jonquera i que ara s'instal·larà a Salt per a oferir "show cooking". A més a més, també s'obriran nous locals comercials, com ara Lucky Wear i JYSK, que s'afegiran als ja existents Yuka, Lidl, King Jouet, Kiabi, Casa i Viena, juntament amb l'hotel Sidorme.

Els promotors del nou centre comercial confien que serveixi per donar un nou dinamisme al poble i destaquen la importància de poder crear llocs de treball en un context econòmic tan complicat. De moment, treballen contra rellotge per tenir les instal·lacions completament a punt per al 14 de març, data a la qual, afirmen, arribaran "segur".