L'Ajuntament de Salt va aconseguir posposar ahir al matí in extremis el desnonament d'una família de la vila que té fills menors al seu càrrec. El consistori va tenir coneixement del cas el passat 1 de febrer, quan el pare va dirigir-se per primer cop al consistori per informar del seu cas, ja que el mes d'octubre li havia arribat un requeriment per impagament del lloguer del pis.

En aquell moment es va activar el protocol establert i se'l va derivar als serveis jurídics, amb coordinació de serveis socials. Allà se li va aconsellar que demanés un advocat d'ofici i que renegociés la seva situació. Malgrat aquests consells, l'home no va demanar mai l'advocat d'ofici ni va fer cap tràmit per reconduir el problema.

Ahir al matí, l'afectat va anar a Serveis Socials tot alertant d'un desnonament imminent. Tenint en compte que hi havia menors afectats, l'Ajuntament va emetre un informe social dirigit al jutjat per tal que s'aturés el desnonament. Finalment, a última hora del matí, el jutjat va comunicar que es posposava temporalment l'execució del desnonament.