Van vigilar-la dins el banc i després d'assegurar-se que retirava una sucosa quantitat de diners, van assaltar-la a la porta de l'entitat a plena llum del dia, i al centre de Girona. Els Mossos d'Esquadra han detingut uns dies després de l'assalt els presumptes responsables de robar una bossa amb 4.700 euros dins a una dona que acabava de retirar-los de l'oficina d'Unnim del carrer Migdia de Girona. El jutge ha enviat els dos lladres a presó per la gravetat dels fets comesos. Tots dos comptaven amb alguns antecedents previs.

El passat quatre de novembre, al migdia, una dona es va encaminar a aquesta entitat bancària per retirar-ne diners. El banc va distribuir els bitllets en diferents sobres però la dona els va posar tots dins la mateixa bossa, en la qual també hi duia un talonari i documentació empresarial. En sortir es dirigia al cotxe, aparcat a pocs metres de l'oficina, quan dos homes li van barrar el pas. Un dels individus la va agafar pel coll mentre l'altre li estirava la bossa de l'espatlla. Tot i la seva resistència, els lladres van aconseguir fer-se amb la bossa i marxar corrents. Per la seva resistència, la dona va patir lesions i cops de poca gravetat.

La Unitat d'Investigació de la comissaria de Girona va fer-se càrec de la investigació i, mitjançant el visionat dels enregistraments de les càmeres de seguretat, van descobrir que un dels atracadors havia estat al banc al mateix temps que la víctima fingint que feia una gestió.

Quan la dona va sortir de l'oficina, els dos lladres s'estaven en una cantonada vigilant que no hi hagués ningú per poder fer l'atracament amb certa tranquil·litat.

Els dos homes van ser detinguts el 16 i el 17 de novembre. Es tracta d'Alkurang K., de 29 anys, nacionalitat gambiana i veí de Girona, i Mohamed L., de 19 anys, nacionalitat marroquina i veí de Salt. Estan acusats d'un delicte de robatori amb violència i intimidació i una falta de lesions.