Salt acollirà aquest dimarts vinent la jornada Enganxa't a l'esport, una iniciativa de l'Agrupació Barça Jugadors per promoure l'activitat esportiva i prevenir el consum de drogues. Amb la col·laboració Ajuntament de Salt, la jornada "Enganxa't a l'esport" vol fomentar l'esport com a factor de protecció del consum problemàtic de drogues, així com l'adquisició d'hàbits saludables.

En aquesta ocasió serà Delfí Geli, jugador saltenc del Barça entre 1989 i 1994, qui protagonitzarà les activitats de la jornada. Hi haurà dues activitats: una xerrada de Delfí Geli dirigida a joves esportistes dels clubs esportius del poble, i una taula rodona dirigida al públic adult i oberta a tothom, a partir de les vuit del vespre a la sala d'actes de la piscina coberta municipal.

En l'acte hi participaran el mateix Delfí Geli acompanyat de Carles Mundet, tècnic de promoció de la salut de l'Agència de Protecció de la Salut, Quim Fontané, com a coordinador municipal de l'àrea esportiva i el periodista Josep ?Guar?diola que farà de moderador.

Un projecte del Barça

L'Agrupació Barça Jugadors va posar en marxa el projecte Enganxa't a l'esport l'any 2006, amb la col·laboració del Departament de Salut i de l'Obra Social La Caixa. Des d'aleshores aquest projecte de l'Agrupació ha visitat més de 50 localitats catalanes. La de Salt serà la primera visita que fa el programa Enganxa't a l'esport a la comarca del Gironès.