El PSC va votar ahir amb la resta de grups municpals de Girona una moció de la CUP en què es demana descartar la construcció d'un pavelló esportiu a la Devesa de Girona. Aquesta possibilitat havia estat defensada llargament pels socialistes en l'anterior mandat. El regidor del PSC Ramon Ceide va recordar, en el ple municipal, que el PSC ja proposava en el seu programa electoral la construcció d'un nou pavelló i que el fet que l'equip de govern de CiU hagués iniciat la tramitació per construir-lo al pati de l'escola Montfalgars ja allunyava la possibilitat de la construcció d'un altre pavelló.

Mentrestant, el portaveu de CiU, Carles Ribas, va celebrar amb ironia que la CUP portés al ple un punt del programa de la formació nacionalista ja que això volia dir que havien fet bé les coses. Concepció Veray (PP) i Núria Terés (ICV- EUiA) i Joan Olóriz (ICV-EUiA) van enfrontar-se quan la popular va indicar que els ecosocialistes en l'anterior mandat votaven a favor del pavelló a la Devesa. Ho va argumentar en el fet que Iniciativa va votar a favor dels pressupostos i en el Pla de Mandat que incloïen l'equipament. Els representants d'ICV van repetir diverses cops que sempre havien deixat clara l'oposició al pavelló.

El portaveu de la CUP, Jordi ?Navarro, va explicar que havien presentat la moció per si algun altre regidor d'Urbanisme "desaprensiu" recuperava el projecte. També va demanar treballar més per protegir la Devesa.

Molt dur va ser l'enfrontament entre CiU i el PSC després que la portaveu socialista, Pia Bosch, denunciés que el govern havia generat "un tsunami" organitzatiu en canviar almenys deu treballadors del seu lloc i desplaçar-los cap a altres àrees sense cap "criteri objectiu d'idoneïtat i eficiència". L'alcalde, Carles Puigdemont (CiU), va lamentar la visió "apocalíptica" del PSC i va assenyalar que tenia "informes tècnics" per prendre aquestes decisions "dialogades" i poder treballar amb més "eficiència".