La Policia Municipal de Girona va detenir dissabte passat a la nit un menor com a presumpte autor d'uns delictes de lesions i d'atemptat, desobediència i resistència a agents de l'autoritat. Els fets van passar a les onze de la nit quan una trucada anònima va alertar la policia de la presència d'uns joves al voltant d'uns contenidors al carrer Maçana amb la intenció de cremar-los.

El sospitós es resisteix

Una dotació es va adreçar a l'indret indicat i van enxampar els dos joves amb paper encès per posar-lo a dins del contenidor de paper i cartró. En veure els agents, van arrencar a córrer però un d'ells va poder ser detingut al cap d'una estona. Aquest, però, va oferir resistència i va trencar la mà a un dels agents.

El menor va agredir amb cops de puny i puntades de peu un dels agents, que va patir una fractura òssia a la mà. Els agents van detenir-lo pels delictes de lesions i d'atemptat, resistència i desobediència als agents de l'autoritat. Al detingut també se li imputa una falta de deslluïment de béns mobles i immobles en grau de temptativa.

Pel que fa a l'agent agredit, aquest ha hagut d'agafar la baixa laboral i haurà de ser intervingut quirúrgicament per la fractura òssia que va patir.