Fins en set domicilis diferents se li va enviar la citació judicial però ahir no va presentar-se al judici tot i ser-ne la víctima i aquest es va haver de suspendre. Mentrestant, els acusats Said Adioune i Abdelazuz Ahmad Amine resten en presó provisional des de fa gairebé un any per un delicte de detenció il·legal i un altre d'agressió sexual. L'advocada que els representa, Antonia Ruiz, en demanarà la llibertat al·legant que no hi ha indicis suficients per mantenir l'acusació.

La interlocutòria de presó provisional pot allargar-se fins als dos anys i pot arribar-se a prorrogar dos anys més i, fonamentalment, és aquest aspecte el que mou a la lletrada a sol·licitar la llibertat dels seus patrocinats perquè entén que si no s'ha localitzat a la víctima en el set domicilis que ha facilitat resulta probable que torni a passar el mateix quan es torni a celebrar la vista oral. "Ni tan sols se sap si la noia és a Espanya o si n'ha marxat", afegeix.

El ministeri públic considera que la nit de l'1 de desembre de 2010 els dos acusats es van posar d'acord per perpetrar una violació i, malgrat que aquesta només l'hauria consumat un d'ells, la pena seria la mateixa per a l'altre processat, en tant que cooperador necessari.

Ambdós s'enfronten a 20 anys de presó perquè haurien abordat la seva víctima al carrer Remences, la van fer pujar al pis que compartien allà mateix, li van treure el mòvil i després Abdelazuz Ahmad Amine l'hauria obligat a practicar-li una fel·lació per després penetrar-la vaginalment i analment i acabar obligant-la, de nou, a fer-li una altra fel·lació.

La jove hauria aconseguit fugir del domicili al dia següent dels fets aprofitant que el seu agressor estava adormit.

La fiscal també demana als processats el pagament de 12.175 euros en concepte de responsabilitat civil.