Els Diables de l'Onyar repeteixen el recorregut dels darrers anys pel Barri Vell. Això sí, canvien de data. Històricament el correfoc es feia el dissabte, però enguany s'ha passat al dilluns aprofitant que l'endemà és el dia festiu de Tots Sants. L'itinerari ressegueix alguns dels carrers estrets i les places més emblemàtiques del nucli antic, com ara la plaça de la Catedral o la dels Apòstols.

La sortida serà a la Plataforma Galligants, entre Sant Pere de Galligants i la plaça dels Jurats (22.30 hores) i l'arribada serà a la plaça de Sant Domènec. Allà s'hi preveu un espectacle lluït vinculat a l'astronomia i la màgia, amb l'aparició d'elements que pretenen convertir la plaça en un infern on un personatge hi va a parar conduït pels diables i li van succeint històries estranyes.

Enguany el correfoc serà un xic més auster que en edicions anteriors ja que per segon any consecutiu el pressupost s'ha vist reduït perquè l'Ajuntament hi ha destinat menys diners que en el passat.

Com sempre, els diables gironins comptaran amb el suport d'altres colles, com ara els Diables d'en Pere Botero de Salt i els Guillables de Sant Hilari Sacalm. També com sempre, l'organització recomana als assistents que es vesteixin amb roba de cotó i un barrret i es demana als veïns que no llancin aigua per no provocar relliscades.