Els Mossos d'Esquadra han detingut set menors d'edat en pocs dies a Girona relacionats amb diferents casos de robatori amb violència i intimidació, en què haurien sostret telèfons mòbils i diners a les seves víctimes, la majoria de les vegades també menors d'edat. En un dels casos, els agressors van amenaçar un noi amb un objecte punxant i li van clavar un cop a la cara per robar-li els dines que portava. Tots els arrestats han quedat a mans de la Fiscalia de menors.

El primer fet va passar l'11 d'abril, quan un noi menor va patir un robatori amb violència i intimidació al carrer Sol de Girona. Amb l'excusa de demanar-li el mòbil per fer una trucada, dos joves el van agafar pel coll i li van robar l'aparell. No va ser fins al 5 d'octubre que la policia va identificar els autors d'aquest robatori a caldes de Malavella.

El segon cas va passar el 14 d'octubre a l'estació de tren de Celrà (Gironès), on dos menors van robar-li el telèfon mòbil a un altre noi, a qui també li van donar un cop de puny. La policia va localitzar els autors dels fets el 17 d'octubre, i han de declarar a la Fiscalia de menors.

El 21 d'octubre, els mossos van detenir dos menors més com a presumptes autors d'un robatori amb violència i intimidació. En aquest cas, els nois haurien amenaçat amb un objecte punxant i haurien clavat un cop a la cara a un altre noi que estava en un pàrking de Girona, i desprès li van robar els diners.

Quatre dies més tard, els Mossos van detenir un altre menor que va intimidar uns dies abans a un noi en un banc de la zona de Fontajau de Girona. Van ser dos els joves que se li van acostar i el van intimidar amb un objecte punxant per robar-li el telèfon mòbil. De moment, s'ha detingut un d'ells i la investigació continua oberta.