Després del taller de cuina molt concorregut pels visitants de la Fira del Conill de Vilafant i tot i els indicis de pluja, el cel es va mantenir i els Vailets de l´Empordà van poder obrir, aquest passat diumenge, la seva actuació amb un pilar de 4 a la plaça de l´església. Per raons personals, les dues enxanetes no van poder ser-hi així que no van poder construir els castells com tenien previst però sí van descarregar 4 pilars de 4 ben treballats, tot un exercici per a preparar les enxanetes més petites de la colla, acabant amb un pilar de 4 aixecat per sota amb una de les acotxadores més jove de la colla.

Des de principis de març, la colla obra les portes d´alguns dels seus assajos en el centre cívic de les Mèlies de Vilafant, els castellers es senten molt ben acollits i a la plaça es notava l´escalf del públic.

Ara, a la colla li espera una primavera plena de grans diades començant per la celebració del 5è aniversari del seu bateig el proper 8 d´abril i la 7a Trobada de colles gironines el 13 de maig, ambdues a Castelló d´Empúries, i tornaran a Vilafant per la festa catalana el proper 10 de juny, entre d´altres.