Aquest passat divendres i dissabte els cuiners i amics, Lluís Fernández (Els Pescadors de Llançà) David de Coca (Sa Llagosta de Fornells) i David Vives (Actualment consultor Gastronòmic i anteriorment cap de cuina del Celler de Can Roca) es van unir per preparar un sorprenent festival gastronòmic a Llançà.

Fa temps que volien ajuntar-se en una cuina i preparar un sopar a 6 mans. Productes locals i de qualitat, i diverses tècniques i preparacions tant nacionals com a internacionals els van servir per preparar el següent menú:

Aperitius: Cap de Creus en cru: Gamba vermella de Llançà, garotes i algues.Aprofitament del mar:, Tàrtar de peix de rebuigMar i muntanya: Estofadet de peus de porc i sepionetes amb bolets i cigrons

Plats principals: Salpicó de Pop del Cap de Creus, ceba, pebrot, cumquat i Kombu.Versió de la Caldereta del Restaurant "Sa Llagosta" de Fornells, amb escamarlà del Port de Llançà. Garrí a l'estil Shanghai amb mantau farcit de llobregant.

Postres Versió de la Pomada menorquina. Coca dolça de l'Empordà amb Mouse de xocolata calenta.

Amb la col·laboració de Vins i Licors Grau, en la selecció dels vins de la DO Empordà per maridar el sopar. Es van complir els dos objectius principals del projecte, ajuntar-se per cuinar i dinamitzar l'oferta gastronòmica d'aquesta època de l'any.

La desestacionalizació del turisme és l'aposta de fa anys d'aquesta històrica casa de Llançà, que manté obertes les seves portes durant tot l'any.