Ultramort protagonitza el cupó de l´ONCE de demà dimecres dia 10, dintre de la sèrie ´Mi Pueblo´, dedicada a les localitats amb nom singular. Fins a cinc milions i mig de cupons difondran aquesta localitat gironina per tot l´Estat.

La població d'Ultramort es troba concentrada al voltant de l'església i es perllonga amb dos ravals en direcció nord amb el nom del lloc al qual es dirigeixen, Torroella de Montgrí i Figueres. Ultramort tenia un castell situat al nord de la plaça, a la part alta d'un turó de formes suaus. Es tracta del castell de Gleu, conegut popularment com el castell de Finestres.

La sèrie de cupons ´Mi pueblo´ va començar el passat 6 de febrer, i consta de 91 cupons en els quals apareixen localitats que tenen en el nom alguna peculiaritat o és molt original. D'aquesta sèrie han format part ja entre altres Cariño (La Corunya), Bienservida (Albacete), Dolores (Alacant), Balanegra (Almeria), o Espejo (Àlaba). El cupó d´ahir 9 de gener va estar dedicat a La Pera.

El ´Cupó Diari´ de l´ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l´oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar ´La Paga´ de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s´afegirà al premi de 35.000 euros.

Els cupons de l´ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents venedors de l´ONCE. Com sempre, Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l´ONCE (www.juegosonce.es) i establiments col·laboradors autoritzats.