Els Reis d'Orient han tornat a l'Alt Empordà per fer realitat els somnis de petits i grans. Ho han fet a través de diversos mitjans.

Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar en vaixell a la platja de l'Escala. Després de saludar van enfilar-se als seus cavalls per fer un recorregut pels carrers del nucli antic acompanyats de carrosses, patges i tambors. A l'església van rebre tots els nens.

El vaixell dels Reis arriba a la platja de l'Escala

Roses va assegurar-se que ahir tots els infants poguessin apropar-se als Tres Reis. Després d'un recorregut pels carrers i uns parlaments al balcó de l'Ajuntament va tenir lloc la tradicional rebuda, a la plaça Frederic Rahola. Els van rebre, els van escoltar i els van repartir caramels.

Una multitud rep Ses Majestats, que saluden des de l'ajuntament

Els Tres Reis de l'Orient van fer ahir una llarga cavalcada a Castelló d'Empúries per poder saludar els petits de la vila

Els reis també van arribar pels canals a Empuriabrava

Les carrosses van passejar ahir a partir de les sis de la tarda els Reis Mags d'Orient pels carrers de la Jonquera. Van apropar-se als petits per donar-los la mà mentre feien el recorregut amenitzat per Tambors i Xanquers per tot el carrer Major. Van repartir caramels als petits.

A la Jonquera van mobilitzar Tambors i Xanquers per tot el carrer Major

I a Figueres, també varen ser rebuts per milers de persones en el seu recorregut fins a l'Ajuntament.

Els reis pel centre de Figueres

I també varen passar per tot els pobles de la comarca, com Borrassà, Peralada, Vilanant i, fins i tot, a l'Hospital de Figueres.

Hospital de Figueres

BorrassàPeraladaVilanant