La duquessa de Cambridge, esposa del príncep William d'Anglaterra, està embarassada del seu tercer fill, ha informat avui el palau de Kensington, la seva residència oficial. Els ducs ja són pares de dos fills, el príncep George, de 4 anys, i la princesa Charlotte, de 2 anys.

Guillem, segon en la línia de successió a la Corona britànica, es va casar amb Kate Middleton a l'abril de 2011 en una cerimònia celebrada a l'Abadia de Westminster.

"Els ducs de Cambridge estan encantats d'anunciar que la duquessa està esperant el seu tercer fill. La Reina i els membres de les dues famílies estan encantats amb la notícia", assenyala un comunicat del palau.

Com en els embarassos anteriors, la duquessa, de 35 anys, pateix nàusees matinals, de manera que s'ha vist obligada a cancel·lar un esdeveniment benèfic previst per avui, indica la nota. L'esposa del príncep Guillem, que és atesa per les nàusees al palau de Kensington, tenia previst visitar avui un centre de nens al nord de Londres, segons la font.

La notícia es coneix pocs dies després de complir-se el vintè aniversari de la mort de la mare del duc de Cambridge, Diana de Gal·les, ocorreguda el 31 d'agost de 1997 a París. A més, el palau ha comunicat l'embaràs dies abans que el príncep George, tercer en la línia de successió a la corona britànica, comenci el seu primer dia de l'preescolar en un col·legi del sud de Londres.