Des de fa temps s'especula que la visita dels prínceps Guillem i Enric al set de rodatge de 'Star Wars' no va ser només per saludar el repartiment. L'actor John Boyega ha confirmat que els dos membres de la reialesa britànica faran un cameo en el proper episodi de la saga, "Star Wars Episodio VIII: Los últimos Jedi", que veurem en cinemes a finals d'aquest any.

Va ser al programa 'Today' de BBC Ràdio 4, quan l'intèrpret de 25 anys va ser preguntat pels insistents rumors sobre la presència del marit de Kate Middleton i de la parella de Meghan Markle a la cinta que s'estrenarà el proper mes de desembre: "Crec que van rodar una escena", va comentar l'estrella cinematogràfica. "Ells van venir al rodatge, hi eren, home. Estic fart d'ocultar això cada vegada que em pregunten, no sé com esquivar-ho. Sí, eren al set. Tom Hardy també hi va ser ", va afegir.

Encara que la seva declaració, en principi, no va ser una confirmació directa, els fans han estat especulant des de llavors sobre la declaració de John, que va actuar com si estigués revelant alguna cosa secret. Anteriorment, altres actors famosos han fet cameos secrets, incloent Daniel Craig, que va ser caracteritzat de Stormtrooper a 'El Despertar de la Fuerza'.