Els anys 90 estan de tornada. Des de fa diversos mesos us ho venim advertint: totes aquestes modes que un dia vas jurar que no et tornaries a posar acabaràs caient rendida als elles. És una realitat que els pantalons de tir baix han tornat, se'ls hem vist a Kendall Jenner i a Emily Ratajkowskii i ja hi ha unes arracades que s'han convertit en el millor complement: els cèrcols. Britney Spears no estava tan desencaminada quan el 2000 combinava aquestes dues tendències.

Els pendents de cèrcol són el complement fetitxe de les famoses des de fa uns mesos, una tendència que va estar de moda en els 90 i que ara tornen amb més força perquè amb tan versàtils que combinen amb qualsevol estil. I el millor exemple el tenim a Bella Hadid, que els fa partícips de les seves looks de dia i els de nit.

Daurats, platejats, llisos, en forma d'espiral, els cercles tornen per coronar els looks de les it girls com Chiara Ferragni, però també de les espanyoles Ninauc, que aposta pels negres per completar un look estiuenc i Dulceida, que els porta fins per partida doble en una versió més gran i una altra més petita i els dos a la mateixa orella.

Amb els cabells recollits o deixats anar, els cèrcols són una aposta segura i els pendents als que anem a recórrer a aquests dies en què no sapiguem com donar-li un toc trendy a un look senzill o afegir-li un punt de sofisticació a un altre més elaborat. Ja no hi ha dubte: les arracades de cèrcol són les joies de l'estiu.