La colla castellera de Figueres ja escalfa motors per la diada de Sant Pere a Figueres. Aquest passat diumenge ha actuat a l'Estartit en la ja tradicional actuació-cercavila acompanyats de la Colla gegantera Xiscu i Remei. L'actuació, ha començat puntual davant l'oficina de turisme i ha transcorregut pels carrers de la vila acompanyats de vilatans i turistes curiosos. Els castells que han realitzat els liles són el Pd4ps, 3d6, 4d6a, 3d6a, 5d6, 2Pd4 amb moltes estrenes als troncs.

El diumenge 2 de juliol, a la Rambla figuerenca, la colla encara la seva segona gran diada a casa, la Diada de Sant Pere, acompanyats dels Marrecs de Salt, els Xerrics d´Olot, i dels Esperxats de l´Estany, a partir de les 11:30. La colla prepara aquesta actuació plantejant una diada de màxims i espera dur els seus millors castells.

De cares a aquesta diada, la formació castellera ha encetat una campanya promocional utilitzant el vídeo que es pot veure al següent enllaç, basat en el gag del 'Polònia' del 'Despacito'.