Ja estem a l'estiu! El sol i les temperatures primaverals han tornat per quedar-se amb nosaltres una llarga temporada. I amb la nova estació tornen les ganes de comprar roba, complements i sabates.

Hi ha calçat que ha d'estar sí o sí en el nostre armari, i com sabem que vols lluir bé i sobretot estar còmoda amb el que et posis, t'oferim diferents opcions per vestir els teus peus aquest estiu.

Sandàlies de plataforma

La sandàlia és un calçat molt versàtil, però les que tenen plataforma ho són encara més. Aquest tipus de sandàlies són una autentica tendència. No poden faltar en el teu armari, no solament perquè són còmodes i et permeten estar tot el dia amb elles, sinó perquè combinen molt bé amb qualsevol cosa. A més, depenent de l'estil de la sabata, li pots donar un toc sofisticat i elegant al teu look que farà que vegis tot 3 cm, 4 cm o 5 cm més alt. I si són amb tascó, veuràs el teu cos molt més estilitzat.

Sandàlies boho

Els colors, les plomes, els adorns que ens recorden a les tribus africanes, fan que sigui obligatori tenir aquest tipus de calçat en el nostre armari. Ho podem combinar amb qualsevol estil, des d'uns vaquers, fins a uns pantalons de lli amples, passant per uns pantalons cigarretes ideals per destacar el calçat d'estil tribal.

Sandàlies menorquines

Aquest tipus de calçat és popular des de fa anys. La seva gran comoditat i la gran versatilitat dels seus dissenys les converteixen en les preferides de moltes dones, per això no poden faltar un parell de menorquines en el teu armari. Els seus dissenys, elegants i desenfadats, ens permeten completar looks més sofisticats o més estil casual.

Espardenyes

Les espardenyes, ja siguin planes, amb tascó, estampades o amb pedreria, són sabates perfectes per a l'estiu. Són còmodes, versàtils i, a més, per a totes les butxaques. Aquesta sabata d'espart s'ha anat adaptant amb el temps a totes les tendències, i ara es converteixen en el complement perfecte per donar un toc d'estil al teu look.

Sabatilles esportives

No hi ha temporada que les sabatilles esportives no siguin tendència. Serveixen per qualsevol look i, a més, són còmodes, la qual cosa et permetrà estar tot el dia amb elles. En aquest estiu, les que més es veuran seran aquelles d'estampat florejat, les que compti amb detalls als costats i les de tota la vida, les blanques.