El jugador portuguès del Reial Madrid Cristiano Ronaldo i la seva parella, Georgina Rodríguez, seran pares com a parella per primera vegada, segons la revista italiana 'Chi', que ha publicat unes fotos que demostren que la parella del crac portuguès té ja una panxeta voluminosa. És més, la publicació aporta més detalls: Georgina està de quatre mesos i podria estar esperant bessons.

Si tot va bé, la model es convertirà en mare per primera vegada, mentre que Cristiano Ronaldo serà pare per segona vegada, després de tenir per gestació subrogada Cristiano Ronaldo Júnior, de 6 anys.

La parella, que surt des de la tardor, ha passat uns dies de descans a Còrsega al costat del fill del jugador. A l'illa han estat fotografiats.

Fa cinc dies, Cristiano compartia una fotografia al seu compte personal d'Instagram, en què es podia veure al jugador amb la seva xicota, al sofà, i tots dos posaven les mans a la panxeta de Georgina, el que va fer que els rumors d'embaràs correguessin com la pólvora, encara que la mare del lusità ho va desmentir amb rotunditat.