Acompanyats per més de 500 convidats, entre els quals es trobaven Mónica Cruz, David Guapo i Dulceida, el presentador de 42 anys i la 'it girl' de 21 s'han jurat amor etern en una cerimònia on el romanticisme i l'emoció han estat els veritables protagonistes. Laura ha lluït el primer dels dos vestits que Rosa Clará ha dissenyat per a ella. La jove ha preparat aquest enllaç amb molt d'afecte sense descuidar cap detall.

Alguns dels seus convidats han compartit imatges de la nit abans al casament com és el cas d'Adriana Abenia: "Ahir a la nit em va fascinar veure com us miràveu. I avui, per fi, ha arribat el gran dia. Aquell en què un sí vol dir desitjar que l'amor sigui protagonista #toelrrato. Dóna enveja veure-us en aquest punt que els més afortunats hem viscut alguna vegada. Només queda gaudir".

I com no podia ser d'una altra manera, Laura també va voler fer la seva particular declaració d'amor hores abans de casar-se: "T'estimo i vaig a prendre la millor decisió de la meva vida. Sí vull #toelrrato".