Vilafant ha consolidat en només dos anys la Setmana dedicada a la Gent Gran que s´ha celebrat al municipi del 8 al 14 de maig amb una activitat frenètica. L´Ajuntament és l´encarregat d´organitzar les activitats amb el suport incondicional de Clau de Sol, l´entitat de la gent gran, "que són l´ànima de la festa", reconeix la regidora de Benestar Social Marisa Resta. Clau de Sol va celebrar divendres una trobada, que va consistir en un dinar popular, exhibició de labors, pintura, un concurs colunari i, per acabar, playback a càrrec dels membres de l´entitat.

La Setmana havia arrencat dilluns amb una jornada de petanca, i una caminada saludable a Palol Sabaldòria: "Volem que l´oferta sigui àmplia i diversa perquè hi participi tothom". ­En­guany, i com a novetat, també s´han potenciat dins la setmana de la Gent Gran les relacions intergeneracionals, amb una trobada tecnològica entre l´Espai Jove i el Casal de la Gent Gran que va resultar un èxit. Més de 40 persones van escoltar les explicacions dels joves sobre l´ús de les noves tecnologies, des del WhatsApp, al Facebook, formulant tota mena de preguntes que els joves van poder solucionar. "Va ser una jornada molt agradable, que va acabar amb un berenar".

La Setmana s´ha tancat amb la tradicional Festa de la Vellesa que compleix els 25 anys. Prop de 250 persones van assistir al dinar que per primer cop va deixar el Pavelló per bucar la comoditat d´un Restaurant com el Dadà de Figueres. Durant el dinar es van celebrar també els 15 anys de l´homenatge a les noces d´or i per primer cop es van celebrar les noces de diamant d´una parella que complia 60 anys de casats. Els homenatjats van ser Antonio España i Rosalia Robles; Josep Cabañó i Maria Carpio; Juan Muñoz i Concepión Moreno i Rafael Jiménez i Josefa Expósito i Albert Solés i Maria Dolors Aymà, per les noces de Diamant. Pedro Martínez i Antonia Cintas també va ser distingits.