Peralada

La Coral de Peralada rep el guardó Claustre de Sant Domènec pel 25è aniversari

Li ha atorgat l'Ajuntament dins els actes de la Festa de Pasqüetes

24.04.2017 | 10:16
Imatge de la Coral de Peralada

En el marc de la Festa Major de Pasqüetes de Peralada, la programació dels actes es va obrir amb la celebració d´un homenatge institucional amb l´entrega de la distinció Claustre de bronze a la Coral de Peralada.


Els components actuals de la Coral de Peralada van oferir un repertori de caramelles i cançons populars que va donar el tret de sortida de l´acte. El públic assistent, un centenar de persones, entre les quals hi havia persones que n´han format part en algun moment al llarg dels vint-i-cinc anys d´aquesta formació, van ser presents en l´entrega del primer Claustre de Bronze, una reproducció escultòrica que serveix, a títol indicatiu per premiar a les entitats, aportacions i activitats significatives per al municipi de Peralada.


El consistori ha volgut homenatjar la Coral de Peralada enguany i, en el discurs de l´Alcalde es va voler agrair la seva llarga trajectòria, posar en valor el significat de l´aportació de les entitats en els pobles i fer manifest un sentit reconeixement per a totes aquelles persones que en formen o n´han format part. La Regidora de cultura, la senyora Rosa Cortada Sánchez va fer entrega del guardó, tot seguit.


Va finalitzar l´acte un aperitiu i brindis de cava a la terrassa del Claustre de Sant Domènec.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema