Amin Sheikh tenia només 5 anys quan va fugir de casa, on els pares el maltractaven, per viure als carrers de Bombai. Va poder sortir-se´n gràcies als responsables d´un orfenat, Snehasada, conduït per jesuïtes, i altres persones que li van oferir estimació. Ja d´adult, va decidir impulsar un projecte de cafeteria-biblioteca a Bombai per ajudar els nens que viuen als carrers. Per finançar aquest somni, que des de fa mesos s´ha fet realitat, va escriure tota la seva història en un llibre 'Bombay Mumbai. La vida és la vida. Sóc gràcies a tu', que presenta justament aquest diumenge a la biblioteca d´Avinyonet de Puigventós, a 2/4 d´1 del migdia, amb motiu de la festa de Pasqua.

Durant la presentació, Amin Sheikh explicarà les seves vivències i com va salvar-se de la terrible realitat dels carrers gràcies a l´amor. "Totes les persones som iguals", diu sempre. Cal afegir que els diners que Sheikh recull amb la venda del llibre, del qual hi ha edició en català, castellà i anglès, reverteixen per seguir finançant el projecte que també disposa d´un grup de teamer a les xarxes socials.

Una rosa original pels assistents

Per completar aquest acte de solidaritat, els voluntaris de la biblioteca han elaborat unes roses originals amb les quals obsequiaran els assistents.