Un any més, la botiga Bonet del carrer Peralada de Figueres, dedicada a la moda íntima i a la moda de bany ha tornat a presentar les col·leccions de bany per aquest estiu 2017, per donar la benvinguda a la primavera. Dissabte passat el públic va poder conèixer, en exclusiva, les col·leccions de moda íntima per al 2018 de la marca francesa d´alta costura Lise Charmel, que va cedir 8 models prototips únics, convertint-se en la marca estrella de la desfilada. Fins ara, les peces només s´havien pogut veure a la desfilada que la marca va oferir el gener al Saló Internacional de la Lingerie de París.

Abans de mostrar l´exclusivitat de Lise Charmel, va ser el torn de la moda de bany 2017. Biquinis, banyadors per a dona i home i tot tipus de complements de bany van desfilar pel primer pis de la botiga Bonet.

Oferta àmplia i variada

Cada any es poden veure noves millores en la qualitat dels teixits, noves formes d´estampació, nous dissenys..., en definitiva, es tracta d´un sector actiu que busca satisfer tots els estils. Tanmateix, la Maria i la Núria, mare i filla responsables de Bonet a l´hora d´escollir les col·leccions que han d´ocupar la seva botiga, sempre busquen les noves marques que es fan lloc en un mercat ple de talent i que treballen en petits tallers de Catalunya i d´altres punts de la península. Enguany la nova marca més destacada és Iodus, que presenta una col·lecció moderna i minimalista, amb teixits de gran qualitat. De les marques que neixen i creixen amb força a Barcelona, cal destacar Hels Bcn, que representa l´essència del model tèxtil que puja amb força a la capital catalana. En la mateixa línia hi ha Azul-Azul o els vestits, samarretes i complements de Lala Busquets.

La desfilada també va presentar les col·leccions de grans marques amb reconeixement internacional, tot oferint una oferta moderna i àmplia de totes les talles. Destaquen Simone Pérèle, Anita, Bestform, Freya i Cyell entre altres. Són Banyadors i biquinis amb la possibilitat de talles i copes grans per a totes les dones.

Per altra part, els darrers anys Bonet ha ampliat l´oferta de bany per al sector jove, amb marques pioneres com Seafolly, Calvin Klein, Diesel, Skiny, Guess, Cherry Beach i Banana Moon i ­dis­senys moderns, especialment visibles els tallatges més femenins, amb escots atrevits i formes trencadores. Altrament, a la desfilada de Bonet, sempre es pot gaudir de les peces d´alta costura. Marques que són referència en el món de la moda com Andrés Sardá, Lise Charmel, Wolford o Maryan Mehlhorn van permetre al públic poder apreciar els dissenys i teixits més avançats en l´actualitat.

Els homes també van tenir el seu espai a la desfilada, amb dissenys innovadors. La marca italiana Bikkembergs cada any presenta nous banyadors, així com Impetus, de les millors marques en roba interior i que els darrers anys està presentant una proposta de moda de bany molt atractiva i amb preus molt ajustats.