La Fundació Corachan ha signat un acord de col·laboració amb Càritas Diocesana de Barcelona per promoure accions que repercuteixin positivament en la salut dels nens i nenes que atén l´entitat per mitjà del projecte "Accions que curen".

L´objectiu és realitzar accions conjuntes relacionades amb l'àmbit de la salut, oferint serveis assistencials gratuïts a les famílies amb infants d´entre zero i sis anys que es troben en risc de pobresa. Aquests infants formen part del projecte PAIDÓS de Càritas Diocesana de Barcelona (CDB), un recurs de prevenció integral de la pobresa infantil que vol apoderar a les famílies que viuen amb pocs recursos i que estan abocades a l´exclusió social. En aquest sentit, la Fundació Corachan vetllarà perquè un equip de professionals sanitaris de la Clínica Corachan realitzi revisions mèdiques, ofereixin consells de salut i facin un seguiment periòdic a les famílies de PAIDÓS.

Aquest conveni respon a la voluntat de col·laborar amb Entitats amb Cor, una iniciativa de Càritas Diocesana de Barcelona que promou accions en favor de la responsabilitat social de les empreses i entitats que estan compromeses amb el desenvolupament del benestar social i amb les que CDB comparteix els valors de la solidaritat, la justícia, el respecte i la igualtat.

El Sr. Salvador Busquets, Director de Càritas Diocesana de Barcelona, i el Dr. Bartolomé Martínez, membre del Patronat de la Fundació Corachan, han signat l´acord acompanyats per la Sra Marta Caramés, responsable del programa PAIDÓS, el Sr. Eduardo Busquets, voluntari d´Entitats amb Cor, i la Sra. Arantxa Moll, del Patronat de la Fundació Corachan.

La Fundació Corachan és una institució sense ànim de lucre que promou la millora de l´estat de salut. Així mateix, té com a missió impulsar accions de salut, la prevenció de malalties i la formació especialitzada de professionals de la salut.