L'actriu nord-americana Scarlett Johansson i el seu marit, el francès Romain Dauriac estan separats, segons ha informat aquest dimecres l'edició digital de la revista especialitzada People. "Han estat separats des de l'estiu", ha confirmat a la publicació una font propera a la parella.

Johansson, que va acudir aquest cap de setmana a la "marxa de les dones" a Washington, va ser vista a l'esdeveniment sense l'anell de noces.

La intèrpret i Dauriac van ser vists junts per primera vegada a Nova York l'octubre de l'any 2012; i al setembre del 2013 l'actriu ja lluïa un anell de compromís. Johansson, de 32 anys, i el col·leccionista d'art es van casar en secret el 2014 després que l'actriu tingués la seva filla Rose Dorothy. La parella va ser vista per última vegada a l'octubre a París durant la inauguració d'una botiga gourmet de crispetes de blat de moro anomenada 'Yummy Pop'.

Johansson, que acaba de començar el rodatge de la pel·lícula "Avengers: Infinity War", va estar casada prèviament amb l'actor Ryan Reynolds.