Un any més el programa 'Vacances en família' inicia la temporada 2017 amb la primera convocatòria, oferint torns d'estada des del mes de març fins a finals del mes d'agost.

El període de preinscripcions ha està obert i hi ha temps per a formalitzar sol·licituds fins al dia 6 de febrer a les 12.00 h del migdia.

Les famílies interessades podreu optar a una estada de 'Vacances en família' en els caps de setmana des del mes de març fins al mes de juny, a estades d'estiu de 3 i 7 nits als mesos de juliol i agost i com és habitual, el programa també ofereix estades per als ponts principals de l'any: la Setmana Santa (repartida en 2 torns d’estada), el pont de l'1 de maig i el pont del 5 de juny.

En cas que preferiu gaudir d'una estada entre els mesos de setembre i febrer de 2018, des del 22 de maig al 12 de juny s'obrirà el període de preinscripcions per a la segona convocatòria, que ofereix estades durant tots els caps de setmana, el pont de la Diada, el pont d'octubre i el pont de desembre.

Podeu consultar els terminis de preinscripció, sorteig i adjudicacions aquí.

El programa facilita a les famílies residents a Catalunya amb fills menors de 18 anys la possibilitat de gaudir d'unes vacances a preus molt avantatjosos en albergs de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanascat), situats en indrets d'alt interès turístic i cultural. També s'incideix en compartir i aprendre a compartir les activitats de lleure.

Per això s'han programat activitats i espectacles (titelles, màgia, pallassos, ioga en família, activitats de descoberta de l’entorn i la natura, cants, balls i tallers de manualitats, entre d'altres) en els torns de més de dues nits.