La cantant Loalwa Braz, vocalista del grup Kaoma i una de les intèrprets amb més èxit -era la veu de 'La Lambada'-, ha estat trobada aquest dimecres carbonitzada a l'interior d'un cotxe cremat en una regió al nord de Rio de Janeiro, al Brasil.

El vehicle amb el cos de Braz, de 63 anys, era prop de casa seva, ubicada a Saquarema, a la regió dels Llacs de l'estat de Rio, segons ha indicat el portal 'O Globo'.

La Policia Civil del Brasil ha assenyalat que les circumstàncies de la mort encara no són concloents, tot i que s'ha referit a un possible "crim".

"S'ha iniciat un procediment policial per aclarir les circumstàncies del crim", ha comunicat la institució.

Les autoritats investiguen així mateix si la mort de la cantant pogués estar relacionada amb un incendi ocorregut també la matinada d'aquest dimecres en una casa veïna del barri de Barreira, a Saquarema. Segons 'O Globo', podria tractar-se de l'habitatge de la cantant.

Braz es va fer famosa a tot el món l'any 1989 amb el hit Chorando es foi (Llorando se fue), el tema més popular de la lambada, un gènere musical del nord del Brasil que té influències de la cúmbia i la merenga llatinoamericans i que, de fet, li va donar el sobrenom a la cançó.