El pessebre vivent de Darnius va recaptar dissabte passat 250 euros per la ONG Proactiva Open Arms. Les donacions van ser recaptades gràcies a la solidaritat dels 400 visitants amb caixes especifiques per la ONG que hi havia instal·lades al final del recorregut.

La Mosca Teatre de Girona va interpretar la visita de l'alcaldesade Dorbrek, Noruega. Una actriu va acompañar els visitants fins el final del recorregut prometent regalar al·leatòriament 10 viatges amb totes les despeses pagades amb l'objectiu d'exportar aquesta tradició al seu poble. Els assistents van saber que tot es tractava d'una interpretació teatral quan l'actriu va anunciar els resultats del sorteig.

A part de les donacions a Proaciva Open Arms, el pessebre vivent de Darnius repartirà 10 litres de sopa i 4kg de fruits secs restants a l'actuació de l'alberg gironí La Sopa. Dissabte passat, en acabar la representació es va repartir 50 litres de sopa, garnatxa, fruits secs i coques a tots els assistents. Pau Llosa, figurant i membre de l'organització ha dit: "Estem molt satisfets de fer una petita aportació a Proactiva Open Arms i ser solidaris amb tots els que escapen de la guerra, persecució política i fam".