L'Ajuntament de Figueres fa visibles, un any més, les il·lustracions dels alumnes de P5 de totes les escoles de la ciutat que han guanyat el concurs de dibuixos de Nadal.

Durant totes les festes de Nadal, els vidres i finestrals de la Casa Consistorial, l'edifici de l'OMAC i la biblioteca Fages de Climent estan decorats amb vinils d'aquestes il·lustracions nadalenques. A més, els programes d'activitats de Nadal que es reparteixen a tots els escolars de la ciutat també estan dissenyats en base a aquestes il·lustracions.

Els infants guanyadors del concurs i dels quals l'Ajuntament ha seleccionat els dibuixos, rebran un present per part de Ses Majestats els Reis d'Orient la nit de reis, just després de la Cavalcada, al Teatre Municipal el Jardí.

Els nens i nenes guanyadores de les il·lustracions seleccionades són: Andreu Pastor, de l'escola Maria Àngels Anglada; Clara Córdoba, de La Salle; Cristina Cruz, de l'escola Amistat; Daniel Cerescu, del Parc de les Aigües; Douaa Slilam, de l'Anicet de Pagès; Irina Forment, del Sant Pau, Iuri Casadesús, del Montessori; Ivet Trilla, del Salvador Dalí; Jan Bosch, del Josep Pallach; Joana Juandó, de les Escolàpies; Joan Luque, del Carme Guasch i Darné; Juan Borjas, del Joaquim Cusí; Maroua El-Bakri, del Joaquim Cusí; Noura-El-Mrabet, del Pous i Pagès; Omar El-Mesbah, del Cor de Maria, i Sira Pérez, del Sant Pau.

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, explica que "el que ens motiva amb el desenvolupament d'aquesta acció és animar la creativitat dels infants".