El tió solidari de Vilamaniscle ha fet una crida a tots els veïns del poble perquè col·laborin en una iniciativa que ha de beneficiar la gent gran. És una acció que es portarà a terme aquest diumenge, 18 de desembre, i que requereix de la implicació de voluntaris disposats a arreglar el local social en què els veïns de més edat passen estones del seu dia a dia.

El tió solidari, promogut per l'Ajuntament de Vilamaniscle i l'Associació Melandre, proposa a totes aquelles persones amb ganes d'ajudar que portin, a partir de les 9.00 hores, descargoladors, brotxes, pinzells i eines que serveixin per pintar, muntar mobles, decorar i arreglar l'equipament.

Botifarrada a la plaça

Per a tots els voluntaris i voluntàries que contribueixin en aquesta bona causa, s'ha preparat una botifarrada popular per dinar plegats a la plaça. Només cal que s’apuntin i que portin coberts i plats.

Tenint en compte que el 18 de desembre és la diada per celebrar el tió a Vilamaniscle, també s'ha organitzat una festa per a la mainada. A les 16.30 hores, a la mateixa plaça, es faran tallers de Nadal i els més petits del poble faran cagar el tió. Aquest simpàtic i generós tronc ja ha arribat a Vilamaniscle i des de l'Ajuntament es demana als nens i a les nenes que li portin menjar, perquè diumenge tindrà feina.