Els nombres que es corresponen amb la data de la mort del cantant David Bowie (10.016) i amb el concert del Palau Sant Jordi de Barcelona per celebrar els 15 anys del començament d'Operación Triunfo (31.116) són alguns dels més demandats a Internet de cara a la celebració del Sorteig Extraordinari de Nadal d'aquest any 2016, segons dades de Ventura24.es.

En aquest sentit, la companyia ha explicat que durant aquest any han tingut lloc diversos fets significatius que s'estan convertint en una preferència numèrica a l'hora de comprar un dècim o connexió a una penya nadalenca del sorteig. Així, ha destacat que, entre els més recents, figuren el dia posterior a la celebració del referèndum sobre la permanència del Regne Unit a la UE, conegut com 'Brexit' (24.066), o les últimes eleccions a Itàlia (04.126).

D'altra banda, les dades recollides per la companyia de loteries per Internet assenyalen que una altra data destacada del calendari és la captura del narcotraficant i mexicà Chapo Guzmán el passat mes de gener i que es correspon amb el nombre (08.016). "Aquest número està sent especialment buscat pels aficionats a les dues sèries de televisió basades en la seva vida", apunten des de l'empresa.

Com cada any, les fites esportives té el seu lloc en la Loteria de Nadal, de manera que el 2016 es busca la data en què el Reial Madrid va ser el protagonista de la Champions League (28.056), guanyant la seva onzena copa. A més, en relació amb els Jocs Olímpics de Rio, la nedadora espanyola Mireia Belmonte es va fer amb el seu primer or olímpic (11.086), mentre que Rafael Nadal i Marc López aconseguien l'or en dobles (13.086).

Altres dates per recordar són la de la separació del matrimoni compost pels famosos actors de Hollywood Brad Pitt i Angelina Jolie (20.076), i el dia de les estrenes de les pel·lícules 'Animals Fantàstics i On Trobar-los' (18.116), i 'Star Wars Rogue '(16.126).

La companyia de loteries apunta a més que el misticisme sempre té cabuda a l'hora de triar un nombre o una terminació de la loteria, de manera que el nombre 14.116 es correspon amb la súper lluna que va il·luminar el cel aquest passat mes de novembre i, segons els experts, no tornarà a produir-se fins d'aquí a 30 anys.

Finalment, els esdeveniments d'importància personal per als usuaris de la loteria de Nadal segueixen tenint cabuda entre les seves preferències, de manera que aniversaris de noces, naixements, dates d'aniversari o qualsevol record que tingui un especial significat per a l'usuari serveixen per triar un número de la sort.