Les obres de la casa que el jugador del Barça Gerard Piqué i la cantant Shakira s'estan construint a Bolvir estan gairebé acabades, tal com es pot veure en les imatges que publica la revista Cuore. La parella busca un lloc on allunyar-se dels focus mediàtics de la capital catalana i han triat l'acollidora localiat del Pirineu gironí per instaurar-hi la seva segona residència.

Imatges que es poden trobar en la revista Cuore d'aquesta setmana

Veïns famosos de la parella

Quan Piqué i Shakira s’instal·lin a Bolvir seran veïns d’altres personatges il·lustres de l’alta burgesia catalana, com ara Jordi Pujol Ferrusola, primogènit de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol, l’exministre de l’estat espanyol Josep Piqué, la família Raventós, propietaris de les caves Codorniu, el perruquer mediàtic Lluís Llongueras, el constructor Josep Lluís Núñez, els Palatchi, propietaris de Pronovias, Màrius Carol, director de La Vanguardia, i el matrimoni format per la presidenta de l’embotelladora de Coca-Cola a Espanya, Sol Daurella, i Carles Vilarrubí, vicepresident segon del FC Barcelona.

Una casa a Pedralbes

La construcció d’aquest habitatge a Bolvir és la segona operació immobiliària de la parella en poc més d’un any. A final del juliol del 2015, els mitjans de comunicació es van fer ressò que Piqué i Shakira havien adquirit una casa a l’avinguda Pearson de Pedralbes, al cor de l’Upper Diagonal. La torre barcelonina, que té una superfície habitable de 1.500 metres quadrats, els va sortir una mica més cara al futbolista i a la cantant: l’agència immobiliària va informar en una nota que l’havia venuda per cinc milions d’euros.