Ferran Adrià, ambaixador del Casal dels Infants, conscient de la situació vulnerable que pateixen moltes famílies i compromès amb la lluita per la igualtat d'oportunitats obre, per quart any consecutiu, les portes de la seva "Fàbrica de menjar solidari", aquest cop acompanyat de l'humorista d'El Tricicle Joan Gràcia.

L'esdeveniment a benefici del Casal dels Infants se celebrarà el proper diumenge dia 13 de novembre i que acostarà a tots els públics els secrets de la gastronomia d'avantguarda a través de l'humor i l'entreteniment en família i on es podran veure tots els racons del Gran Teatre del Liceu, d'una forma molt especial.

"Ferran Adrià i La Fàbrica de menjar solidari" es consolida així com l'esdeveniment de referència que uneix humor, alta gastronomia i solidaritat. Els millors xefs internacionals volen tornar a omplir el Gran Teatre del Liceu i contribuir així a donar oportunitats educatives als nens i nenes del Casal dels infants.

Un circuit entre bambolines

Enguany la Fàbrica es transforma en un circuit ple de sorpreses pel Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Tothom que hi participi viurà l'emoció de ser artista per un dia i descobrirà la màgia de l'escenari i dels passadissos secrets del Liceu. Un recorregut irrepetible pels racons de l'emblemàtic teatre barceloní que permetrà saber què se sent abans de sortir a escena o protagonitzant un ball de màscares... entre d'altres moltes sorpreses.

A més, i com en cada edició, els millors xefs internacionals sortiran a escena. Al matí, Ferran Adrià presentarà la seva nova aventura amb Disney, Pixar, Marvel i Star Wars, "T'ho explico a la cuina" a la sala Foyer. A Adrià, se li unirà també el pastisser Christian Escribà i els representants de TCHF que oferiran al públic un nou suc "cold-pressed" solidari que el públic podrà degustar en primícia.

A la tarda, Joan Roca i Carme Ruscalleda faran un showcooking a 4 mans per als paladars més exigents. Aprendrem com es treballa a l'alta cuina, quins ingredients i fórmules han portat els dos xefs a ser considerats els millors del món.