Toni Rodríguez, Jesús Cañete i Xavier Deltell actuen aquest dissabte al Teatre Municipal de Roses en la 9ª Nit de l’Humor ‘Un Somriure per la Leucèmia. Toni Rodríguez, l'humorista gadità que va aconseguir la fama amb aquell monòleg en el qual explicava la seva vida com a guàrdia civil en Belén, estarà acompanyat per Xavier Deltell, lleidatà que anava per advocat, de fet té estudis universitaris de Dret, però finalment es va graduar com a showman l’any 1975 i des de llavors no para de col·laborar com a humorista i presentador còmic en TV.

Però Rodríguez i Xavier Deltell compartiran a la vegada escenari amb en Jesús Cañete, un còmic sevillà, gran imitador i tot u showman amb molta experiència en TV, sobretot Canal Sur, i ràdio. Fa uns anys va col·laborar en un programa de TELE5, ‘Al Ataque Chow”, que presentava Paz Padilla

L'espectacle com en totes les edicions de la Nit de l’Humor, tindrà dues sessions per a que ningú es quedi sense veure l’espectacle. La primera serà a les 20:30, i la segona a les 22:30 hores. Els donatius són de 15 euros si s'adquireix l'entrada de forma anticipada a Perruqueria Eros i Llibreria Mas Blanch i 18 euros a taquilla.

Organitza: Associacio Wendy’s Club Roses i Colla PIM PAM PUM