Televisió de Catalunya reorganitza l'estructura executiva amb canvis a l'àrea d'Antena i Programació i la de Continguts. La periodista Clara Cabezas, fins ara cap de Societat, assumirà la direcció de la nova àrea de Programació i Imatge, que substitueix Antena i Programació, que fins ara dirigia Cristina Muñoz. Oriol Sala-Patau és el cap del nou departament de Ficció i Cinema, que substitueix el de Coproduccions i Ficció, que dirigia Susanna Jiménez. Aquest nou departament inclou també Producció Aliena. Finalment, Cristian Trepat, fins ara cap de Redacció als Serveis Informatius, és el nou cap d'Entreteniment i Culturals, que fusiona els dos departaments anteriors que lideraven Reyes Marimon i Pilar Cugat, i assumeix l'àmbit dels programes especials d'entreteniment, a més de la responsabilitat en la selecció dels projectes interns.

Amb aquests canvis, la televisió es vol dotar d'estructures de funcionament més àgils, revisar el model de graella actual per fer-la més flexible i competitiva i explorar nous formats de programes a les diferents plataformes audiovisuals.

Trajectòries professionals

Clara Cabezas Monjonell (La Jonquera, 1971). Periodista per la UAB. Ha treballat per a la premsa comarcal a Girona i per a la productora Intervideo, en què ha desenvolupat continguts per a diferents televisions. Treballa a TV3 des de fa 19 anys, primer a la delegació de Girona, però de seguida es va traslladar als Serveis Informatius de Sant Joan Despí on ha exercit la major part de la seva carrera professional. Entre altres àmbits, la seva feina s'ha desenvolupat especialment a la secció de Societat, on ha fet d'ENG fins que, fa sis anys, va assumir tasques de responsabilitat dins la secció, primer com a sotscap i, des de fa tres anys, com a cap de secció.

Cristian Trepat i Ribera (Igualada, 1977). Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la UAB i postgrau en Videoperiodisme per la UPF. També ha estudiat Guió i Direcció Cinematogràfica a l'European Film Centre de Barcelona. Ha treballat de guionista i redactor de programes de ràdio i televisió, i ha desenvolupat formats per a diferents productores. Treballa a TV3 des de fa 11 anys, vinculat a Informatius, on ha estat a programes com 'Els Matins', i a les seccions de Societat i, sobretot, Economia. Els últims tres anys ha estat cap de redacció als Serveis Informatius i ha dirigit diferents programes informatius.

Oriol Sala-Patau Sautes (Barcelona, 1966). Va estudiar Periodisme a la UAB. Amb més de 25 anys de trajectòria a TV3, ha estat productor de diferents programes i cap de producció de l'àrea d'Entreteniments, Culturals i Infantils, des d'on va ser responsable, entre altres, de la producció del programa 'Cinema3' i de la cobertura dels festivals europeus de cinema més importants. Va impulsar la producció de programes com ara 'Polònia', 'No em ratllis', 'El Club' o 'Silenci''. Posteriorment ha estat subdirector de l'àrea d'Entreteniments i ha desenvolupat tasques de producció executiva al departament de Coproduccions, on s'ha fet càrrec del seguiment de sèries d'animació com 'Arròs Covat'; de pel·lícules per a cinema, com ara 'El cuerpo', i per a televisió com ara 'Terra Baixa'. Ha estat cap del departament de Producció d'Aliena de Televisió de Catalunya des del desembre del 2014.