Barcelona

El Barcelona Games World supera les expectatives amb més de 120.000 visitants

Durant els quatre dies que ha durat s'han jugat gairebé mig milió de partides

10.10.2016 | 08:00
Un grup d´aficionats en un dels estands.

La primera edició del Barcelona Games World ha superat les expectatives que tenia l'organització i ha aplegat 121.980 visitants. Molts d'ells han pogut gaudir dels videojocs més esperats abans del seu llançament comercial gràcies als més de 1.000 terminals instal·lats en el recinte per poder jugar a la setantena de títols exposats. En total, durant els quatre dies que ha durat la fira, que se celebrava per primer cop a Barcelona, s'han jugat 480.000 partides. L'esdeveniment també ha comptat amb competicions en directe entre jugadors. La realitat virtual i els videojocs retro han estat els protagonistes d'aquesta edició.

La principal fira de la indústria dels videojocs de l'Estat ha comptat amb la presència de les principals novetats i marques del sector i d'una àrea per a professionals. També han destacat les finals d'eSports de la Lliga Oficial Playstation, la Lliga de Videojocs Profesional, GAME i Nintendo.

A més, els visitants han pogut conèixer en persona a autèntics mites del món del 'gaming' com Katsuhiro Harada, responsable de la saga Tekken; Hajime Tabata, director de Final Fantasy XV, i Charles Martinet, actor de doblatge nord-americà conegut per ser la veu de Mario, l'estrella de la franquícia de Nintendo.

El president de Barcelona Games World i de AEVI, Alberto González Lorca, ha assegurat que estan "molt contents perquè aquesta primera edició ha marcat el camí a seguir de cara a noves convocatòries". "Crec que la resposta del públic i dels professionals ha respost plenament l'expectativa que teníem per aquest model que ha apostat clarament per mostrar els aficionats les novetats més esperades de la temporada però també per impulsar la indústria a Espanya apostant per promocionar el talent nacional i crear una plataforma per internacionalitzar la nostra indústria", ha destacat a través d'un comunicat González Lorca.

Un dels pilars del Barcelona Games World ha estat l'apartat professional, que ha acollit 30 conferències i 371 entrevistes entre els desenvolupadors, els 'publishers' i els inversors participants.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema