La Colla Castellera de Figueres culminarà aquest diumenge una setmana plena d'activitat amb la diada del seu vintè aniversari. Es preveu que sigui una diada de màxims, on la colla intentarà igualar o superar l’actuació del diumenge 25 de setembre al concurs Torredembarra, on van descarregar per primer cop la torre de 7.

Així doncs, diumenge actua a les 11.30 h a la plaça de l’Ajuntament de Figueres, juntament amb els Castellers de Mollet i dels Castellers de l’Alt Maresme. Diumenge, hi haurà un concert amb els grups Acotxats i Trio Calavera a la plaça Catalunya, després del dinar que la Colla organitza per als seus membres i per als castellers de les altres colles que participen en la diada.

La Colla Castellera de Figueres, també aprofita la setmana castellera per presentar un vídeo com a reclam per a nous castellers. Entre els actes previs a la diada es va poder visionar el documental Melting Pot: Castellers Indis, Govindes Catalans que recull la participació dels castellers de Sants a l’Índia pel Dahi Handi. Divendres es va fer una mostra de truites i pastissos després de l’assaig especial d’aniversari i dissabte, a les 18 hores, la Colla Castellera va portar a la plaça de l’Ajuntament un espectacle de País de Xauxa.