Aquest dimecres, el Teatre Municipal de Roses projectarà l´estrena del curtmetratge 'L´ocell de plomes blaves', projecte realitzat pels avis i àvies participants en el taller de cinema programat per l´Àrea de Benestar Social de l´Ajuntament de Roses, els passats mesos d´abril i maig.

L'objectiu d´aquesta formació ha estat aprofundir en com és i quines tasques tenen lloc en el desenvolupament i realització d'una obra de gènere cinematogràfic. Els avis i àvies que han participat en aquest projecte, han pogut conèixer i treballar en cadascuna de les etapes que intervenen en la gravació d'una pel·lícula de petit format, des del guió i la producció, fins a la interpretació, direcció o vestuari.

L´activitat, que atès l´èxit assolit tindrà continuïtat durant el proper any segons ha anunciat el regidor de Benestar Social, Marc Danés, va tenir una durada de 5 setmanes i ha estat conduïda per professionals de l'associació Cultural Daus. El resultat d´aquestes sessions d´intens treball, es pot veure dimecres, al Teatre Municipal, a les 15.30 h, en un acte gratuït i obert al públic.