D'ells, 2.784 han estat escolars gironins. Durant el curs que acaba de finalitzar, l'entitat ha programat 20 concerts a CaixaForum Girona i EspaiCaixa Girona. En total, a Catalunya s'han dut a terme més d'un centenar de representacions a partir d'11 produccions diferents especialment dissenyades perquè els escolars puguin gaudir d'uns espectacles plens de música, màgia i diversió.

Els concerts escolars ofereixen a nens i nenes l'experiència i el plaer d'assistir a uns espectacles atractius i estimulants, seleccionats per introduir a les noves generacions en el món de la música. De la mateixa manera, professors i mestres tenen l'oportunitat de completar la formació musical dels seus alumnes amb una activitat que es desenvolupa tant a l'aula, a partir del material pedagògic que l'Obra Social "la Caixa" posa a la seva disposició, com a través de l'assistència als concerts escolars.

La programació musical escolar se celebra en el marc d'eduCaixa, una plataforma que potencia el compromís de "la Caixa" amb l'educació, els professors, els alumnes i les seves famílies.