La tercera edició del Festival Empúries -Concerts al Fòrum Romàha rebut més de 3.800 persones, assolint el 95%de la seva ocupació.

El Festival va arrencar amb l'actuació de l'Enric Verdaguer, que s'ha convertit en una de les grans sorpreses de l'any amb el seu primer disc, Moonstruck (Sony Music/ Música Global, 2015). Una actuació que va ser molt festejada per tot el públic. A continuació va actuar Chambao, un concert emmarcat dins de la gira del seu darrer treball discogràfic, Nuevo Ciclo (Sony Music, 2016) i que va ser motiu de diverses queixes.

L'endemà, el duet Maria Arnal i Marcel Bagés va ser el grup encarregat d'obrir la nit,oferint una actuació impecable on presentaven alguns dels temes del seu segon EP, Verbena (Fina Estampa, 2016). Seguidament va ser el torn de Manel.

Un concert que va esgotar totes les localitats disponibles el passat mes de maig. El grup barceloní va oferir un repertori excel·lent, on van presentar les cançons del seu quart àlbum, Jo competeixo (Warner, 2016) i van afegir-hi altres temes dels seus anteriors treballs discogràfics.

Una gran selecció per part del grup, que van gaudir totes les persones que omplien el Fòrum, convertint l'escenari romà en una gran nit de festa i música.

Tot i l'èxit de convocatòria del Festival, l'actuació de Chambao, i per motius aliens a l'organització, va fer prendre la decisió als organitzadors de retornar l'import de les entrades.

El Festival que es consolida com unes de les cites musicals de l'estiu, en l'entorn privilegiat de les Ruïnes d'Empúries, ja està treballant en la propera edició.