Agents dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona van denunciar el dia 10 d'agost un conductor, per circular amb una excés de càrrega al vehicle que posava en perill l'estabilitat del mateix.

Pels volts de les 03.30 hores del mateix dia, mossos de trànsit van detectar un vehicle que circulava per l'autopista AP-7, dins el terme municipal de Sant Gregori (Gironès), amb un evident excés de pes.

Els agents van aturar el vehicle al punt quilomètric 60 de l'AP-7 i van identificar conductor i acompanyant. Les dues persones van manifestar que es dirigien al Port de Barcelona per tal d'agafar un vaixell que es dirigia al Marroc. Atès que el sobrepès posava en perill l'estabilitat del vehicle, els agents van impedir que continués circulant.

Un cop retirat el vehicle de l'autopista, els mossos van immobilitzar-lo fins que els ocupants van adaptar la càrrega a les especificacions homologades pel fabricant. A més, van denunciar el conductor per una infracció de l'article 14.1 del Reglament General de Circulació, per circular amb un vehicle que pot comprometre l'estabilitat del mateix a causa del seu condicionament. Aquesta infracció és sancionada amb un import de 200 euros.

Durant la tarda del mateix dia 10, els ocupants del vehicle van descarregar l'excés de càrrega, van abonar la sanció i van continuar el seu trajecte amb seguretat.