Tortell Poltrona és un vell conegut pel públic del festival, on ja hi ha actuat en altres ocasions. En aquesta edició tant especial, el pallasso preferit per a tots els nens i nenes, torna a l'escenari del Festival per presentar 'Grinyols', el nou espectacle del Circ Cric.Un conte inspirat en éssers fantàstics del món màgic de la muntanya que inclou clown, acròbates i músics per

endinsar al públic en un univers fantàstic on predominen els somriures. Llegendes per a tota la família on no hi faltaran els gegants i les dones d'aigua.

Aquest espectacle, el darrer de Tortell Poltrona, es va estrenar el passat mes de març al Festival Circ Cric, de Sant Esteve de Palautordera. Aquest divendres arriba a Peralada, en el marc del Petit Peralada, amb l'objectiu de fer passar una inoblidable vetllada al públic familiar i al mateix temps contribuir a apropar i fer estimar el món de l'espectacle i la cultura als més petits de la casa.

Serà aquest divendres, 12 d'agost, quan el públic familiar es farà seu l'Auditori per veure aquest espectacle per a petits i grans.