Violada i estrangulada. Així van trobar a la popular instagramer Karina Vetrano. El cadàver de la noia va ser trobat en un parc a prop de casa seva al barri de Queens. La policia sospita que els seus assassins van usar el sistema de geolocalització de la xarxa social per a localitzar-la i acabar amb la seva vida.

Segons ha confirmat CNN, el seu pare, Phil Vetrano, la mateixa nit de la seva mort, va demanar a la jove de 30 anys que no sortís a fer el seu exercici, ja que ell amb motiu d'una lesió a l'esquena no podria acompanyar-la... encara que Karina va insistir, al·legant que no podia saltar-se un dels seus entrenaments.

Passades dues hores el pare es va alarmar en veure que no arribava, i és que la noia feia la mateixa ruta que el seu pare, que era un bomber retirat.

La policia creu que l'assassí podria haver-la trobat gràcies al sistema de geolocalització d'Instagram, ja que ella era molt activa en aquesta xarxa social.

La policia segueix amb la cerca de l'assassí. A més, les autoritats han ofert una recompensa de 10.000 dòlars a qui els faciliti pistes que portin fins a l'assassí per així poder arrestar-lo.