Josep Tero ha presentat el seu nou treball 'kavafis en concert', dins de la programació del Festival Portalblau de l'Escala. Al llarg d'una hora i mitja, el cantautor escalenc va repassar les composicions del seu nou CD on musica versos del poeta d'Alexandria. El recital va comptar amb les col.laboracions especials de les cantants Maria del Mar Bonet i Marina Rossell, que van interpretar diverses peces a la part final del concert.

Les graderies de l'escenari de Mar d'en Manassa es van quedar petites per acollir la presentació del nou treball de Josep Tero, amb les prop de 500 entrades esgotades des de fa dies. El recital va comptar amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, que no es va voler perdre aquest concert del Festival Portalblau. Ni la Tramuntana va faltar a la cita i va bufar amb diversa intensitat durant tota la vetllada.

El mateix escenari de Mar d'en Manassa acollia dissabte l'actuació del ballarí i coreògraf granadí Rafael Amargo. I diumenge, el concert de Quimi Portet que tanca la novena edició del festival d'estiu de l'Escala.