Roses

Finalitza amb èxit la setena edició de Cine Ciutadella de Roses.

Uns 800 espectadors han passat pels Jardins de la Ciutadella per veure les sis pel·lícules programades, de les quals destaca Interstellar, la més vista.

05.08.2016 | 13:15
Els Jardins on es projectaven els films.

Els jardins de la Ciutadella de Roses s'han convertit un estiu més en una sala de cinema de la vila empordanesa. L'assistència de públic creix estiu rere estiu, arribant en aquesta edició a 791 espectadors, que han gaudit del ja clàssic cinema a la fresca al llarg de les sis sessions programades (els dijous 30 de juny, 7, 14, 21 i 28 de juliol i 4 d'agost).

Enguany, la sessió amb més espectadors ha estat Interstellar (Christopher Nolan, 2014), seguida d'Aprendiendo a conducir (Isabel Coixet, 2014). Els sis títols projectats han contribuït a consolidar el públic fidel local. També hi han assistit espectadors que venen d'arreu de la comarca i alguns turistes, ja que les pel·lícules es projecten en versió original subtitulada.

El públic familiar té sempre una nit especial, que en aquesta ocasió ha comptat amb la projecció de la pel·lícula d'animació Atrapa la bandera (Enrique Gato, 2015).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema