Per a dinamitzar el municipi durant l'època de major afluència turística i dins del programa Llançàsummer '16, un any més, l'Àrea de Turisme ha posat a disposició de visitants i residents el servei de Biblioplatja a La Platja del Port.

Sota el concepte d'una biblioteca original i divertida s'ha intentat facilitar tant al visitant com al resident la premsa diària, contes infantils, novel·les i tota la bibliografia que explica els secrets de Llançà.

Aquesta és l'onzena temporada de la Biblioplatja a la platja del Port de Llançà. Durant aquest mes de juliol més de 2.500 persones han passat per la biblioplatja suposant una mitjana d'un centenar d'usuaris per dia. Recordem que aquesta és oberta els matins de 10 a 14h

Val a dir que en aquest espai s'han dut a terme algunes activitats paral·leles com contes, tallers de maquillatge, etc. per a entretenir als nens i nenes durant la seva estada a les platges del municipi.

Segons l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Llançà "aquesta iniciativa va començar l'any 2005 a la Platja del Port. Gràcies a la bona acollida per part dels visitants i residents, s'ha mantingut any rere any amb unes dades de participació immillorables.

"El que pretenen amb aquesta activitat és oferir un valor afegit a la gent que està a la platja i creiem que ho estem aconseguint".